Allmänt, Foto

Dimmigt

Gårdagens friluftsdag med jobbet var dimmig. Ja, inte så att jag inte minns vad som hände, utan för att dimman låg tät över bygden. Trots det var temperaturen hyfsad, +13 grader enligt biltermometern, och det började inte regna förrän precis när vi skulle gå hem.

Jag hade ju gjort världens svåraste tipsrunda, som personalen fick gå i grupp eller själva. Skolgänget var – förstås – bäst på att googla fram rätt svar och fick alla rätt! De vann varsin så kallad ”buff”, en sorts halsduk/ pannband/ mössa. En buff är liksom en rak, vid, slätstickad tub man kan använda på flera sätt. (Jag provade googla ”puff” men fick bara en massa bilder på barnmössor med öron.)

Nåja, alla var glada och nöjda, och det bjöds på wraps och drickor efter avslutad runda. Jag vet inte hur de andra gjorde, men själv for jag hem när allt var klart och undanplockat. Med två wraps och en dricka i baksätet. 😉

2 kommentarer på “Dimmigt”

Kommentarer är stängda.