Allmänt

Hela veckan

Swoof så var veckan förbi, bara helgen kvar att vara ledig. Det var skönt med en ledig vecka mitt i hösten.

Jag har först nu – idag – kommit mig för att ta ut och prova den lilla torkställningen jag köpt för länge sedan, för akuttorkning av tvätt på altanen. Viktigt vetande: tvätt torkar inte om det bara är några få plusgrader dagtid och minusgrader på natten. 😆 Tvätten (några handdukar) får hänga ute någon dag till, det är inte bråttom.

Imorgon ska B och jag och gossarna åka till IKEA! Hon behöver lite av varje och jag behöver göra av med pengar. En perfekt kombo, eller hur? 😉 Visst har jag även en egen lista på saker, fattas bara annat! Planen är att jag kör till T och lämnar bilen där, åker alltså med henne därifrån. Eller kanske inte…?

Jag är sjukt sugen på att köpa nya lampor till vardagsrummet, men blir lite dumsnål mot mig själv. Tycker det blir för dyrt med två stycken, då de kostar 600 spänn/styck… Det är ju bara svammel! Självklart ska jag köpa dem, annars kommer jag bara att ångra mig när modellen utgått och inte går att få tag i längre. Problemet är att få plats med dem i bilen, då lastutrymmet i B:s bil inte är så stort (hennes grejer ska också rymmas) och vi dessutom har gossarna i sina bilstolar (kan alltså inte vika ner baksätet). Lamporna är verkligen STORA och inte särskilt hopfällbara.

Nå, vi träffas i T imorgon så får vi se hur vi gör; samåkning eller var och en i sin egen bil. Spännande fortsättning i nästa nummer… 😉

2 kommentarer på “Hela veckan”

  1. Skönt med en ledigvecka så!
    Kan tänka mig de tar lite plats de tänkta lamporna.. sett de hänga på IKEA i Umeå.

    1. Det var två stora kartonger – men de rymdes i B:s bil! Mest beroende på att jag hoppade över en massa annat på min önskelista. Nu återstår bara att byta ut de lampor jag har.

Kommentarer är stängda.