Allmänt, Foto

Jajamensan!

Här står mina två nya lampor och väntar på att bli upphängda! 🙂 Det kan förstås ta ett tag, men nu finns de hemma den dag jag bestämmer mig för att de ska upp.

Det var helt enkelt underbart att shoppa med gossarna (och deras mor) igår! De var så snälla och gjorde (nästan) inga bus alls. Stackarna, de måste ha blivit lite besvikna; de blev lovade två ”lekland” men tyvärr var det ena stängt för renovering (IKEA:s) och det andra bortrationaliserat (på Candy World, där vi köpte lördagsgodis). Det fanns ett litet lekutrymme i IKEA:s restaurang, och de var nöjda när de fått leka där en stund – före och efter maten.

A har sovit över hos mig hela helgen, då han jobbat sena kvällar respektive tidiga morgnar. Han ska få sova här mellan torsdag och fredag också, då jag behöver kattvakt när jag ska på kurs. Jag får planera in något gott till middag, gärna färdiglagat och pytsat i burk – det gillar han. 😉 Nejdå, jag curlar honom inte alls, var får ni det ifrån? 😆 Det gäller att hålla sig på god fot med kattvakten…

Jag har börjat göra höst. Idag har jag tagit bort blommorna från altanen, både de i krukan och de i amplarna. De vilar numera i en svart sopsäck bredvid garaget, som ska köras till Återvinningens avdelning för trädgårdsavfall när jag har tid. Utemöblerna har flyttat in och ljusslingan är uppsatt igen. Tyvärr verkar det som att flera lampor gått hädan sedan jag plockade ner slingan i våras, så jag kanske måste investera i en ny. Jag får kolla bättre när det blivit mörkt, det är ännu för ljust ute.

Fönsterlamporna måste också plockas fram, alla två. 😉 En till vardagsrummet, en till köket. Lampan jag har på byrån i hallen har fått stå kvar hela sommaren, då den inte står i vägen för något annat. Planen är att fixa det under kvällen, om jag inte växer fast i soffan igen… 😳

UPDATE
Vi åkte i B:s bil och lämnade min i T. Det gick att få in allt i hennes minimala bagageutrymme, då hon mest köpt gardinstänger (som fick åka hem mellan gossarna i baksätet) och jag hoppat över allt utom lamporna på min shoppinglista… Ungefär.

2 kommentarer på “Jajamensan!”

    1. Jajamensan! 🙂
      Det kommer nog att bli både före- och efterbilder. Om jag kommer ihåg.

Kommentarer är stängda.