Allmänt

Vilken dag som helst

Jag utgår ifrån att när A byter till vinterdäck på sin bil, så tar han min också. Annars har jag mutat honom med luncher och middagar i onödan. 😉

Hans plan var att göra det igår efter jobbet, men då han började jobba extra tidigt, glömde han däckbytarkläderna hemma på morgonen – och orkade inte åka fram och tillbaka under kvällen för att hämta dem (vinterdäcken är hos mig). Istället parkerade han sig på den andra TV-soffan och tog sig en lur. 😉 Sedan stannade han kvar hela natten, men då i sängen (med den andra TV:n).

Det gäller att hinna använda den andra TV:n, i sovrummet, för snart slutar Canal Digital att fungera hos mig. På TV:n i vardagsrummet har jag bytt box, till Viasat, men jag har ingen extra Viasat-box till sovrummet. Om jag ska ha det måste jag dra en internetkabel genom hela huset, från kopplingsdosan under skrivbordet, och det ids jag inte.

Till TV:n uppe kan jag installera DVD-spelaren som jag ändå aldrig ids använda nere. Jag har flera lådor med filmer och serier som det är länge sedan jag sett, och sedan glömt vad de handlade om.