Allmänt, Foto

Nähä

Det blev inga vinterdäck på min bil igår, däremot på A:s – plus att han tvättade den. Min är fortfarande skitig, men jag kanske tar itu med den till helgen. Vi får se.

Snön låg som ett puder över altanen (och allt annat) i morse. Tur att jag tar in sittdynan till rökstolen, annars hade det varit kallt om rumpan när jag tog morgonröken. 😉

Nu har jag två dagar i rad råkat ut för morgonmöten, men jag skolkade från mötet igår. Jag förstår inte varför cheferna börjat lägga möten kl 08:00?!? Vid den tiden är jag nätt och jämt vaken, gruffar mest och bälgar i mig ofantliga mängder kaffe. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men får ta de tider som erbjuds. *rycker på axlarna*

Veckans matsedel är uppdaterad: samma rätter men i en annan ordning. Jag handlade igår och fick bara tag i fryst fisk, som får tina till idag (onsdag)istället för att tillagas igår. Däremot fanns färsk kyckling, så jag gjorde en snabb ändring.

Jag har börjat med en ny bok, ”Eldslandet” av Pascal Engman, men har inte hunnit så långt i den än. Den vill inte riktigt bita tag i mig, men det kommer väl. Annars har jag en lång läslista med andra böcker om jag vill byta. Det är en fördel med att ha en läs-och-lyssna-tjänst; jag har hur mycket som helst att välja mellan! Ifall jag inte gillar en bok kan jag byta till en annan, utan att det kostar något extra.

UPDATE
Jag satte kanske aningen för mycket curry i kycklingen igår… När jag mikrat och ätit resterna till lunch idag, kände jag hur det sipprade ut currydoft ur varenda por i min kropp – och från kläderna, möblerna, m m. 😳