Allmänt

Trögt

Det går trögt för mig att få ut skrotet i bilen, det skrot jag ska köra till Återvinningen ikväll… Igår började jag lite smått, men ivern rann av mig. Jag fastnade i ”ska-bara-träsket” och resten av hopplockandet kom av sig. OK, jag vet precis vad jag ska ta med mig dit, så det är fort gjort när jag väl kommer igång igen. Eventuellt lastar jag bilen under lunchen, annars efter jobbet. Jag får se när det blir.

Det pågår nämligen gatuarbeten precis vid infarten till den parkering på jobbet som jag använder. Spänningen är olidlig: slipper jag ut därifrån under lunchen, eller får jag vänta till kvällen? 😉 Det stod en annan bil parkerad där när jag kom, så jag blir inte ensam i mitt lidande 😆 ifall utfarten är uppgrävd.

Igår fick jag frågan om jag hade några planer för helgen?!? En onsdag? Jag har inte ens börjat fundera på att det ”snart” är helg, men kommer antagligen att tillbringa mycket tid med min tvätt, alternativt min TV. Om jag inte åker till L, för att träffa barnbarnen, men då måste jag ha vinterdäck på bilen. Att köra till och från jobbet funkar med sommardäck, men det börjar bli vitt på gatorna nu: marken är kall så snön smälter inte bort, som den gjorde förra veckan.

En av mina kunder, A, erbjöd sig att komma och byta däck åt mig* men jag tänkta försöka få min son A att göra det. Annars kan jag alltid ringa däckfirman och boka en tid där. *rycker på axlarna* Jag kan förstås göra det själv, men det skulle ta minst en hel dag – tid jag kan göra annat med. Om A gör det, tar det typ en halvtimme, eftersom han är ung och rask.

Tidigare under veckan behövde jag plocka fram en pärm från arkivet, för att fylla på med ytterligare ett par papper i den. Den var proppfull, så jag kollade om det går att rensa i den: behöver vi verkligen spara alla papper från den i evighet? Det visade sig att det behöver vi inte, så jag ska rensa ur den, men inte förrän nästa vecka. Allt är i bokstavsordning, inte datumordning, så jag måste gå igenom alla papper innan jag slänger dem, så inte något aktuellt råkar bli kastat. 🙄

För att hålla er uppdaterad om min matlagning så kan jag snabbt berätta att fisksoppan jag försökte koka ihop igår blev svindålig. 🙁 (Ni får alltså inte receptet. 😉 ) Resterna har jag ändå sparat till middag idag, men jag ska först köpa och röra ned en burk creme fraiche i den. Då blir den åtminstone lite krämigare och matigare.


*) Vi pratar inte bara sådant som har med jobbet att göra, A och jag, vi pratar om allt möjligt när vi träffas. Jag har även träffat hans fru, flera gånger.

2 kommentarer på “Trögt”

  1. Det där med återvinning…
    Klart att det är bra, men attans vad trögt det är att komma iväg med grejerna.

    1. Ja, eller hur?
      Nu fick jag bort en del stora saker, men jag har mycket smått kvar. Det tar aldrig slut! 😳

Kommentarer är stängda.