Allmänt

Ledig eller inte?

Jag är lite i valet och kvalet idag; ska jag ta ledigt efter lunch eller inte? Det tål att fundera på, men kan sluta med att jag ”bara” tar en förlängd lunch.

A ska byta till vinterdäck åt mig idag, enligt vad vi gjorde upp på telefon igår. Dessutom behöver jag handla och fara till farbror K – men vi har ett infomöte på jobbet under eftermiddagen som jag helst inte vill missa. Tja, jag får se hur jag gör.

Jag ska dessutom vara ledig under eftermiddagen på torsdag, då jag ska till grannkommunen och besikta bilen. Tänkte även passa på att åka en liten shoppingrunda utomlands 😉 när jag ändå är åt det hållet (men inte till IKEA, då det är vid en annan gränsövergång).

Det blev köttgryta igår, med få köttbitar men desto mer grönsaker. Och så potatis till. Jag hade ju bara köpt en liten förpackning grytbitar, då planen var att grytan skulle lagas och ätas bara av mig under helgen. Istället har jag nu drygat ut den för att den ska bli både lunch- och middagslådor.

Under natten/ morgonen har det snöat. Igen. *suck* Det grinar illa och blåser igenom morgonrocken när jag är ute och tar morgonrökarna, så jag får börja ta täckjackan utanpå. Froppisen kom ut på altanen, gned sig mot mina ben, och gick in igen. Sådär, nu har hon varit ute så länge hon ville. 😆

Snön kommer nog inte att ligga kvar den här gången heller, men jag har fått sopa lite på altanen. Mina gå-ut-och-röka-tofflor är nämligen jättehala så det får inte bli isigt mellan altandörren och rökstolen. Då drattar jag på ändan. 😳