Allmänt

Lång vecka

Det blir en lång vecka, det här. Jag hade fredag redan idag… Annars brukar jag ligga någon dag efter i planeringen, men inte två dagar före. Suck. Dubbelsuck.

A dök upp när jag var hemma på lunch, och han hade planer på att övernatta ikväll. Eventuellt stannar han ända till fredag, det beror på. Ja, ja. Han får äta korv med mig, tills jag handlat hem något annat. 😉

B ringde igår kväll och meddelade att jultidningarna (som i mitt fall inte alls är tidningar, utan andra saker) som gossarna sålt har kommit. Hon frågade om jag skulle komma dit under helgen, men jag har lite vaga andra planer.

Javisstja, nu glömde jag kolla om jag har gravljus hemma! *slår mig för pannan* Jag vet att det brukar finnas några i en låda i städskåpet, men eftersom jag plötsligt har (minst) tre gravar att ställa ljus på, vet jag inte om jag har kvar ljus till alla. Det är ett tag sedan jag kollade hur många ljus som ligger i lådan. Typ förra Allhelgona… 😳

Nu har handsksäsongen börjat. Jag tar på mig handskarna hemma, tar av dem på jobbet – och glömmer dem där. Jämt och ständigt. 🙄 Däremot skulle jag aldrig åka iväg med handskarna på biltaket, precis som jag aldrig skulle lämna mobilen/ börsen/ handväskan/ annat på biltaket. Det motverkar jag genom att lägga bilnyckeln tillsammans med ”det andra” på taket, de få gånger jag lägger något där. Utan bilnyckel kan jag inte åka någonstans.

På tal om handväska, jag skulle verkligen behöva en ny. Inte för att den jag har är utsliten, utan baraföratt… 😉 Som vanligt kan jag inte bestämma mig för vilken modell jag vill ha, men det löser sig när jag ser Väskan Jag Inte Kan Leva Utan. 😆