Även om det var ett riktigt pangpris på köttfärsen, så misstänker jag att de tar lite mer än så i affären…? 😆
Måndag
Köttgryta
Tisdag
Fläskytterfilé
Onsdag
Rester
TorsdagRester
Smörgåstårta
Fredag
Rester?
Orsaken till veckans rester är allt kött jag måste laga till innan det blir för gammalt. Har inte kollat datum, men det märks ju på lukten när jag öppnar förpackningen om köttet är OK eller inte. Jag tror t o m att jag kommer att öppna och laga till allt ikväll – gryta på spisen, filéer i ugnen.
Och för den som undrar: nej, pepparen är inte återfunnen. Jag får krydda som vanligt, utan grön- och rosépeppar. Planen var ju annars att krydda en filé med grön- och en med rosépeppar.
UPDATE
Jag kollade datum innan jag öppnade plastförpackningen med grytköttet, och det var daterat långt fram i tiden. Samma med fläskytterfiléerna – de hade också gott om tid, så de får vänta ett par dagar till.