Allmänt

Okejdå

Fredag, ljuvliga fredag! Jag hade svårt att ta mig upp i morse (eftersom jag hade fredag redan igår) och har snoozat så länge jag bara kunde. Vädret gör sitt till: grått, mulet, fuktigt. Det regnar inte (just nu) men fukten droppar från träden och rinner längs bilens sidor. Graderna ligger runt nollan – ibland lite över, ibland lite under – och verkar fortsätta så några dagar till. Snön ligger kvar; vit på gräsmattor och gårdar, grå sörja på gator och vägar.

Planerna för helgen är inte så omfattande: tvätt, tvätt och åter tvätt. Nu måste det göras, jag har börjat hitta oanade garderobsfynd som borde ha städats bort för länge sedan… *harkel* A jobbar helg så jag har sparat fläskytterfiléerna tills vi blir två att äta dem.* Annars har jag inget särskilt jag tänkt göra – det räcker väl? Ni som följt mig ett tag vet ju hur jag avskyr tvätten, så det finns torr tvätt att vika i överflöd.** Tro mig.

Medlemsmötet igår gick bra, tackar som frågar! Det som lockade mest var förstås smörgåstårtorna vi beställt – själva mötet var ingen speciellt intresserad av. Alla godkände alla mina förslag, för att snabbt komma fram till ätandet. *he he* Nästa år ska jag föreslå drastiska saker, typ ”styrelsemöten på Bahamas”, och se om någon märker något? 😈

Det är lite synd att så få medlemmar kommer på möten eller aktiviteter, när vi försöker bjuda in till något som passar alla (åtminstone de flesta). Vi har en höstaktivitet inbokad till våren, då förslaget togs under hösten men evenemanget är först i februari. Fem anmälde sig. Det är inte direkt att jobba i motvind, men då vi inte får någon respons känns det som att ”varför jobba för dem som ändå inte bryr sig”. Nej, jag tänker inte lägga av – måste bara komma på något bättre sätt att locka folk till våra möten. 🙄


*) Ett finare sätt att säga att jag inte iddes laga till filéerna tidigare under veckan. 😉

**) Att tvätta och hänga tvätt på tork är OK, men att vika torr tvätt är det värsta jag vet. Jag försöker piffa upp tvättvikningen på olika sätt, men det går dåligt. Och ju mer torr tvätt som samlas, desto mer tar det emot…