Allmänt, Foto

Det slår aldrig fel

Följande scenario utspelar sig:

Jag har telefontid under förmiddagen. Telefonen är tyst och inte en själ kommer förbi. Typisk fredag. Jag jobbar lugnt vidare i tystnad.

Telefontiden tar slut, och jag skyndar att snäppa på mig lurarna och koppla in mig på ett viktigt webbinarium* jag anmält mig till i förväg. Jag hade ont om tid** och hann inte stänga dörren till kontoret. Sladden till hörlurarna är för kort, så jag når inte dörren när jag väl börjat lyssna.

Men se DÅ börjar tillströmningen av folk, som hade diverse olika mer eller mindre viktiga ärenden till mig! 😳 Till slut bad jag en att stänga dörren efter sig, så jag fick sitta ifred de sista minuterna, då vi fick ställa egna frågor om ämnet på webbinariet.

Så typiskt! 🙄

Trevlig helg på er!


*) Ifall du inte vet, så är ett webbinarium helt enkelt ett direktsänt seminarium via webben, så man kan delta utan att behöva åka någonstans.

**) För att koppla upp sig behövde man först ladda ner ett litet hjälpprogram till datorn, och installera det.