Allmänt

Lugnet har lagt sig

Hupp! Det blev lite oroligt igår, då farbror K fick åka iväg med ambulansen till närmsta sjukhus, i K. Där skulle sedan beslutas om han skulle vidare till det stora sjukhuset i S. 🙁 Nå, det visade sig inte vara så allvarligt som befarat, så han är hemma (på äldreboendet) igen – fick komma hem under natten. Jag ska åka till honom efter jobbet och kolla läget.

Nu börjar jag bli sugen på IKEA igen! 😯 Jag har minsann sett att det börjat dyka upp en del nyheter på deras webbsida, och faktiskt (för en gångs skull) verkar en del saker finnas på plats i H. Annars tar nyheterna oftast slut direkt, innan jag hunnit dit, och det blir väl så den här gången också. Om jag inte skjuter upp tvätten (helgplanen) ytterligare lite grann…? 😉

Tyvärr har väderprofeterna lovat snö hela helgen. Rikligt på lördag, mindre rikligt på söndag. Inte optimalt väder för bilkörning, alltså. OM det nu blir så, man vet aldrig. Rätt vad det är så viker ovädret av åt något annat håll, eller visar sig vara ett icke-oväder, bara ett litet snöfall. Vi får väl se. Min IKEA-längtan kommer och går i vågor, och jag har ju faktiskt tvätten att ta hand om…

2 kommentarer på “Lugnet har lagt sig”

Kommentarer är stängda.