Allmänt

Som väntat

Jag for förstås inte och handlade igår – enligt principen ”allt som går att skjuta upp ännu en dag, ska skjutas upp”. Däremot kanske, bara kanske, jag handlar under lunchen idag. Eller också äter jag från Grillen. Jag bestämmer mig när det är lunchdags.

Idag är en sådan dag då jag har mycket att fixa både under och efter jobbet. Om jag handlar under lunchen, har jag lite mer tid till annat senare:

  • jag behöver gå till Apoteket
  • farbror K har fått post som måste levereras
  • en tvätt ligger i tvättmasken och väntar på att bli upphängd
  • diskmasken behöver både tömmas och fyllas

Och så har jag förstås en massa tvätt att vika… 😉

Skickade för säkerhets skull ett SMS till A tidigt i morse att det inte finns någon lunch idag åt honom. Ingen A dök upp innan jag for till jobbet, så han jobbar säkert eftermiddag. Hoppas jag inte väckte honom! Eller kanske inte… Nu kan han få igen för de gånger han väckt mig tidigt/ mitt i natten för sådär en 35 år sedan. Payback time! *moahaha* 😉

Nu börjar jag komma in i rätt århundrade, med ”1794” i hörlurarna medan jag pysslar hemma. Igår skottade jag bron och plattgången, då traktorkillen bara tagit gården (som det ska vara), medan jag mentalt befann mig i Västindien.

Det har inte kommit så mycket snö, även om snöandet pågick mest hela helgen, och igår slog det om till plusgrader. Det droppade från taken (och rann från balkongen…) så det var bäst att få bort snön innan det fryser på igen. Idag är det fortfarande varmgrader, men det blåser. Dock verkar det klarna upp, så vi kan få sol idag! 🙂