Allmänt, Foto

Uppdatering

Bara för att jag har många andra – och betydligt viktigare – saker att ta itu med, känner jag för att göra en uppdatering av min blogg. Alltså utseendet på bloggen, uppdateringar gör jag ju annars i textform. Inte nu för att jag vet om någon går in på själva bloggen och läser, eller om mina få läsare gör som jag: använder en RSS-läsare, så jag bara får innehållet från bloggar (och andra källor) utan att se designen på sidan.

Det finns så mycket att välja mellan när jag vill göra om sidan! Först välja en sidmall med rätt ordning på menyer och annat jag vill ha. Sedan försöka välja ut en bakgrundsbild/ -färg, med frågan hängande i luften: ska jag använda en egen eller ska jag använda någon annans bild? Ska jag ha en bild över huvud taget? Vilka finesser vill jag ha med/ ta bort den här gången?

Det måste vara vårkänslor, redan i januari (p g a blidvädret), för jag vill rensa och röja inomhus också. Jag är mästare på att samla ihop bra-att-ha-saker som sedan blir väldigt svåra att göra sig av med. Alla vet ju att så fort man slängt bort den gamla grejen som stått och samlat damm i källaren i 20 år, så kommer man att behöva den nästa dag – eller hur? 😉

Ljuset återvänder: det blir ca 10 minuter längre dagsljus för varje dag! Och – håll i er – idag fick vi klarblå himmel och sol! Äntligen!

Visserligen inte så långt över horisonten, men den är där! 😆

4 kommentarer på “Uppdatering”

  1. Sluta förvara åt ”Justin Case”!

    jag håller på att hjälpa Justin att flytta ut – och ta med sig allt han sparat på…

  2. Åh sol. Visst är det härligt!!! De få sekunder man får se den. Uppdatera sidan är alltid roligt. Även om – som du skriver – man sällan ser den.

    1. Jag har gjort en uppdatering, men är inte helt nöjd – än. Det kommer att bli fler ändringar och nya utseenden innan jag är nöjd.

Kommentarer är stängda.