Allmänt

Fel vecka

Jag har inte bara fel dag den här veckan, utan även fel vecka. Imorgon ska jag på kurs, och har varit helt och fullt övertygad om att det är först nästa onsdag jag ska iväg. *skakar på huvudet* Jag ska samåka med en tjej och tyckte hon var väldigt tidigt ute när hon mailade mig idag vilken tid hon hämtar mig. Först DÅ gick det upp för mig att jag tittat på fel vecka i almanackan… 😳

Ikväll har jag åtminstone kommit ihåg att betala räkningarna. Jag tyckte att jag hade så gott om pengar sedan jag varit och handlat, tills jag kom på vad jag glömt att göra. Javisstja, det var ju det jag skulle göra igår kväll! Jag gick omkring och kände på mig att jag glömt göra något men kunde inte komma på vad. Nu är även det fixat.

På tal om att handla mat; både förra veckan och denna har matkassarna kostat mycket mindre än jag är van?!? Här snackar vi alltså om kanske hälften av vad jag brukar betala för en vanlig veckohandling. Matsedel har jag ju gjort länge, så det är inte det som ändrats. Jag kanske ändrat mina köpvanor på något sätt? OK, det gör inget att jag betalar mindre – tvärtom! Jag blev bara positivt förvånad både förra veckan och den här.

Igår fick jag en otrevlig överraskning när jag kom hem: froppisen hade skitit utanför lådan, enligt modellen ”röven hängde över kanten”. Stackars liten, hur hon måste ha krafsat och krafsat och krafsat för att försöka täcka över sina lämningar. Nå, jag städade upp och bytte i kattlådan (den var inte så fräsch sedan tidigare), så nu är allt frid och fröjd igen. 🙂