Allmänt

Nystart

Måååndag morgon – läge för en nystart, precis som alla måndagar. 😉 Planen för idag är att handla efter jobbet, då jag aldrig for igår. Det blev ingen söndagsentrecote, heller – jag iddes inte åka någonstans alls, utan slappade bara på soffan hemma. Sådana dagar behövs ibland också.

Det ska bli spännande att handla idag: ÄR verkligen toapappret slut eller är det bara en skröna? Bunkrar folk matvaror som om apokalypsen är i antågande? Slagsmål om sista pastapaketet? 😆 OK, det var kanske lite överdrivet, men jag vet inte vad som väntar mig i affären… 😉

Idag fick jag beröm för min klädsel; min knallgula volangtopp under ljusgrå kofta som stängs med en glittrig brosch. Vårkänslor, påstod A att hon fick av att se mig, i betydelsen ”uppiggande”. Den gula toppen lyser som en sol, och det behövs.

Visserligen skiner solen idag (just nu, på morgonen) men världen har blivit gråare och deppigare än vi önskat, så här på vårkanten. Samtidigt kan vi på jobbet skoja om det förbaskade viruset, för att lätta på trycket. Ingen av oss är drabbad – än.