Allmänt

Spännande

Jag har kursat hela dagen idag, fått lära mig vad man kan göra med Office 365. Vilken dag som helst byter vi från vårt gamla system till O365 – och jag kan knappt bärga mig! Det fungerar som gamla vanliga Office, med Word & Excel & allt annat vi använder nu, men har en massa extra finesser. 🙂

Dagens middag står i ugnen. Jag gjorde lasagne som köttfärsrätt, men efter ett lite annorlunda recept än det vanliga. Förhoppningsvis blir det lika gott! Synd, bara, att det dröjer så länge i ugnen innan det är klart, för jag är jättehungrig. 😳

Froppisen retas med mig. Igår smet hon ut när jag skulle åka tillbaka till jobbet efter lunchen. Idag har hon varit ut, men väntade med att göra nr 2 tills hon var inne igen och kunde gå på lådan… 🙄

Planerna för kvällen är mat och TV. Kanske lite ljudbok också, då jag närmar mig slutet (bara typ 3 timmar kvar) av den bok jag nu håller på med. Jag har en lång lista med väntande böcker att ägna mig åt under ensamma stunder.

Tyvärr växer listan snabbare än jag hinner lyssna, så jag får nog börja läsa en del böcker istället – jag läser väldigt snabbt. Däremot är det väldigt bekvämt att lyssna på böcker. Det finns en finess så jag kan speeda upp ljudet, alltså lyssna snabbare, men då låter det som Kalle Anka. Inget för mig. 😆