Allmänt

Behandlad

OK, jag var till sjukgymnasten igår. Hon klämde och kände och körde sedan ultraljudsbehandling på knät. Jag får även en remiss till röntgen – av båda knäna. Så idag traskar jag vidare med kryckan, och ska försöka använda den under helgen också, men sedan får det vara nog. Värktabletterna hjälper nog också till att förbättra läget. 🙂

Fredag idag, och jag har inga planer för helgen. A har jobbhelg, så det blir väl en del matlagning, förutsatt att jag far och handlar. Både det ena och det andra börjar tryta i kyl & skafferi, men jag har ännu gott om mat. Det är mest vardagsvaror jag behöver köpa: bröd, pålägg, mjölk, yoghurt.

Jag är även väldigt duktig att skriva upp på listan så fort jag tömt en förpackning, t ex toapapper – jag tömde förpackningen och stoppade rullarna i badrumsskåpet, alltså skriver jag upp toapapper på listan, även om det är långt ifrån slut.

Om mina knän blir bättre ska jag ta itu med tvätten. Nu behöver jag verkligen tvätta, för att inte tala om att vika & stoppa undan tvätt – men det har varit akut länge nu. 😆 För att variera mig en aning har jag beställt lite nya kläder (två leggings och en klänning) som jag tänkte hämta ut när jag far och handlar ikväll.

Dessutom har jag – av ren och skär tristess* – beställt TRE olika, osniffade parfymer. Jag har alltså ingen aning om hur de luktar, utan det blir en (obehaglig?) överraskning när de väl kommer. De hade fina flaskor… 😳 Om jag inte gillar dem finns det säkert någon annan som vill ha. (Det är alltså märkesparfymer, inget billigt blask.)

Jag kan försvara mig med att jag har ett ”shoppingkonto”** dit jag för över pengar varje månad. Nu var det läge att tömma det lite grann, eller hur? Det kan jag vara värd i dessa tider – tycker jag. 😉


*) Tristessen kom sig av att jag inte hittade några fler kläder jag ville ha, så jag slog mig på dofter istället. 😆 Lite spänning i tillvaron!

**) Jag har flera konton, t ex ett ”semesterkonto”, förutom mitt vanliga lönekonto. Just ”semesterkontot” lär ju fyllas på ordentligt innan jag tar mig någonstans igen, men då har jag ju råd att shoppa ordentligt när jag åker bort också!