Allmänt

Snabba ryck

Det blev en väldigt snabb och slarvig handlingstur igår… Jag åkte till macken och tankade, passade på att köpa två liter mjölk och en limpa cigg när jag ändå var där, och åkte sedan till N för att äta middag. Inte nog med det, jag tog även en hämtpizza med mig hem, att äta till middag idag. Orkade inte tänka på att ta mig igenom hela mataffären eller ställa mig vid spisen.

När jag kom hem var gården tack och lov sandad, så jag kunde ta mig in från bilen. Eftersom jag hunnit förbi på Apoteket så hade jag nya värktabletter för knäna (de jag haft hemma hjälpte inte alls) så jag petade i mig en, innan jag parkerade mig på soffan, där jag somnade.

Fatta lyckan när jag så småningom vaknade och kunde gå igen! Inte snabbt, och inte långt, men jag tog mig fram utan smärta på slätt golv! 😆 Jag använder ändå kryckan, för avlastning, men skillnaden är markant. Idag ska jag till ”tant sjukgymnasten”, så får vi se vad hon säger om mina knän. (Jag har tydligen röntgat höger knä 2002, det var senaste gången jag sökte vård för knäna.)

Snart fyller B:s A jämna år, och presenten till honom (som hon planerat tidigare) har gått upp i rök: en drömresa vi skulle samla till. 🙁 Nu ringde hon och hade ett annat förslag, som jag ska försöka fixa under dagen. *ler hemlighetsfullt*

B, på jobbet, tyckte – när jag träffade honom vid kaffemaskinen – att vi snart kan börja arbeta hemifrån. Jomentjenavisst, gissa om jag skulle gilla det! Tyvärr ingår en del vara-på-plats-sysslor i mitt jobb, även om jag skulle kunna göra mycket hemifrån. Framför allt skulle jag ha en fungerande kaffemaskin, vilket vi inte hade i morse på jobbet. 😯 Nå, jag har fått mig någon sorts kaffe till slut i alla fall – det var inte gott, men det var kaffe.