Allmänt

Ligger efter

Jag ligger lite efter i tid, har inte riktigt hunnit smälta att det redan är april. Jo, jag har vänt blad i (de flesta) almanackorna, men ändå. Det känns som att något fattas för att det ska bli rätt månad? OK, det är kanske aprilskämten jag saknar? I år blev det inga skämt i tidningar och/ eller andra media – såvitt jag vet. Läget var/ är alldeles för allvarligt för det.

Planerar att handla inför påsken, men måste först kolla hur många (0-5 personer) som dyker upp. Jag är van att vara mer eller mindre isolerad, så jag behöver veta om någon kommer – annars gapar det rätt tomt i kyl och skafferi. Så är det ju; om jag inte har någon mer än mig själv att mata så handlar jag inte, utan klarar mig bra på det som redan finns hemma.

Planerna inför påsken är inte klara men kommer nog att innebära tvätt. *suck* The neverending story of my life. Jag måste förresten packa upp och prova de kläder jag beställt, för nu har jag åtminstone fått upp påsen på vinden! Återstår bara att öppna den och se vad som är där i… 🙄

Det andra paketet – parfymerna – är ”på väg”. Eftersom det kommer med Schenker blir det väldigt intressant att se om jag får någon avisering eller inte. Jag har haft otur med andra fraktbolag än Postnord, men hoppas det går bra den här gången och att jag får mitt paket före påsken.