Allmänt

Inga påskplaner

Jag har verkligen inga planer inför påsken. Jo, jag kommer väl att laga en del mat, eftersom jag behöver äta alla dagar även om jag är själv. A jobbar fredag och måndag, så något som passar till lunchlåda skulle passa. Tanken är att jag ikväll ska åka och handla, men det får vi se hur det blir med den saken. Handlandet kan gå att skjuta upp ännu någon dag. 😉

Jag planerar att eventuellt se om serien ”Mindhunter” på Netflix, om den finns kvar. Annars har jag funderat på att se en serie jag tidigare hittat på SVT Play, om den finns kvar. Och ”Unge kommissarie Morse” finns ju till hands – ända till årsskiftet, tror jag det var. 😆 Det gäller bara att ladda upp med tillräckligt mycket godis, fika och andra snacks när jag ska grotta ner mig framför TV:n hela helgen.

Farbror K är orolig för deklarationen. Han har fått den, men vet att jag ”ringde in den” (alltså SMS:ade till Skatteverket) åt honom förra året (då jag gjorde hans deklaration, eftersom han låg på sjukhus under flera veckor). Tydligen har hans livsmedikus R 😉 erbjudit sig att hjälpa honom med den biten, men han förstår inte riktigt att vem som helst kan göra det, bara man har tillgång till kontrollnumren som står på deklarationsblanketten. Han tror fortfarande att det bara är jag som kan göra det. Nå, spela roll, problemet är bara att komma åt numren – de är med honom på äldreboendet, som har besöksförbud. Det löser sig nog, på ett eller annat sätt.

Min egen deklaration var gjord, även om jag inte kom åt att kolla att den verkligen var det, den dagen jag ville kolla. Jag har i alla fall fått skatteåterbäringen in på mitt konto före påsk – inte för att det var så mycket, men alla bidrag mottages tacksamt. 😉