Allmänt

Känslig

Jag är så sjåpig, direkt överkänslig, ibland. Idag, under lunchen, fick stackars A bevittna hur hans mor bröt ihop över en låt från YouTube…

B skickade oss en länk igår, från Församlingens (?) YouTubesida. Prästen M höll ett litet tal, innan han spelade och sjöng en egenkomponerad (?) låt om att höra hemma här. (Jag ska länka till den på FB om jag hittar den, för er som följer mig där.) Lagom sorglig låt och tårarna flödade över när jag lyssnade på den. 😳

Nåja, jag har ryckt upp mig och måste berätta att parfympaketet har kommit – och hämtats ut! Däremot har jag (förstås) inte öppnat det än, utan tänker göra det ikväll. Eller under påsken. Vi får se. 😉

2 kommentarer på “Känslig”

  1. Förstår precis vad du menar med att vara sjåpig. Kan också börja snyfta över helt meningslösa, rörande saker. Tycker också att det. blir värre och värre med åren.

    1. Ja, det blir definitivt värre med åren. Dessutom beror det på sinnesstämning i just det ögonblicket. Det jag klarar vissa dagar knäcker mig totalt andra dagar.

Kommentarer är stängda.