Allmänt, Foto, Katter

Bilköp

Jag åkte förbi matstället N och tog med hämtpizzor åt A och mig, när han ringt mig och behövde skjuts tillbaka till K för att hämta sin gamla bil, efter att han kört hem den nya. Perfekt, då jag ändå tänkt äta något annat än hemlagat till middag.

Så här ser A:s nya bil ut: en vinröd Golf. Jag kommer att hoppa till under de närmaste två veckorna, tills jag vant mig och slutar undra vem som parkerat på min gård. 😆 Den svarta kombimercan han haft tidigare, har hängt med i många år.

Någon är Väldigt Irriterad på det här fotot. Ni ser väl den sönderslitna kuvertfliken och vinkeln på öronen? 😉 Det blir en trevlig påskkarantän med henne som sällskap… 😆

På tal om karantän; hur har ni det? Jag går fortfarande till jobbet när det är vardag, men i torsdags fick jag kvittera ut en jobblaptop. Tog hem den för att kolla om det funkar att komma åt jobbnätverket hemifrån under påsk, men har inte provat än. Det är inte bråttom. Jag har ändå en massa papper jag behöver komma åt på jobbet, innan jag kan prova jobba hemifrån, men det är ju trevligt att möjligheten finns.

Igår (långfredag) var jag och påskhandlade. Som tur var kom jag iväg i tid: affären stängde redan kl 18, istället för 22, men bara på långfredagen. Även om klockan var drygt 17 innan jag kom dit, så var jag snabb genom affären, och var hemma med alla varor inomhus före 18. Jag hoppade över en hel del varor på listan, då allt inte var akut utan mest bra-att-ha-varor.

Solen skiner just nu, även om det lovats växlande molnighet (precis som igår). Det är kallt på nätterna, visserligen bara ett par tre minusgrader, men lagom för att snön (och isen) inte ska tina så snabbt som jag önskar. Under dagarna stiger tempen över nollstrecket, men det är på det stora hela ”runt noll” både dag och natt. 😉

2 kommentarer på “Bilköp”

  1. Ja hos oss får vi inte gå till jobbet ens. Bara de som har jobb av det slaget att det är kritiskt för verksamheten som inte kan hanteras hemifrån. Ha en Glad Coronapåsk!

    1. Jag har lite delade känslor: visst skulle det vara skönt att jobba hemifrån (framför allt skulle jag ha uppskattat det när mitt knä var som värst) men samtidigt skulle jag sakna mina jobbarkompisar.

Kommentarer är stängda.