Allmänt, Foto

Bättre sent än aldrig

Till slut tog jag mig för att prova klänningen och de leggings jag beställt tidigare. Jag har inte så bråttom att packa upp mina paket, men både klänning och leggings passade ( = ingen retur). Klänningen behöver strykas, men satt fint. 🙂 Den har snörning upptill på framsidan och resår i midjan baktill.

Jag blev lite snopen, då jag upptäckte att den var i ostretchig bomull, men tack vare resåren baktill satt den bra. Annars brukar jag beställa stretchiga kläder, för att få bättre passform. Leggings går alltid att använda, de är bara förbrukningsvaror.

Under över alla under, jag packade även upp – och provsniffade – parfymerna jag beställt! Från vänster till höger: Paul Smiths ”Extreme”, Juicy Coutures ”Peace, Love & Juicy Couture” samt Escadas ”Magnetism”.

Extreme luktar kryddor, eller något liknande, men jag kan inte komma på vilken krydda. (Det går säkert att googla fram.) Peace & Love luktar mer likt torrt hö, ungefär. Magnetism kan jag inte beskriva, annat än att den luktar sött.

Egentligen ville jag beställa min gamla favorit, Laura Biagiottis ”Roma”, men den fanns inte hos den här onlineshopen jag tidigare beställt annat ifrån. Iddes inte bli kund hos ännu en sminkfirma, så jag tog tre helt nya dofter. Nu får vi se vilken som blir favorit av dem! 😉