Allmänt

Annandag påsk

Så har det mesta av påsken flutit förbi. Det enda besöket jag haft är A, när han jobbat. Han kommer förbi senare idag, då jag lovat honom ugnsstekt lax till middag efter jobbet. B har jag bara träffat via telefonen.

Igår började det snöa. Små, vassa, lätta flingor som yrde genom luften. Idag fortsätter snöandet, men har nu övergått till blötare snö som lägger sig som snor på altanen. Mina planer var att ta ner uteljusslingan och fönsterlamporna under påsk, men jag måste ta på mig riktiga skor om jag ska ta mig till ljusslingan nu – röktofflorna är alldeles för hala på det här underlaget.

Jag har ägnat dagarna åt att dricka alldeles för mycket kaffe, slappa framför TV:n, äta mat/ godis/ fika/ slisk av alla slag. Däremot har jag inte tvättat, vilket verkligen börjar behövas. Men så är det ju alltid. Vad som än händer, här hemma eller i världen, så finns det alltid tvätt att ta hand om. 🙄

Jag lyssnar på Karin Slaughters senaste bok, ”I mörker gömd”, och den är spännande på flera plan. Självklart försöker jag lista ut vem som är mördaren, men det är många som kan vara aktuella, beroende på vilken utgångspunkt man använder. *ler hemlighetsfullt* OK, OK, jag famlar i samma mörker som utredarna i boken, men snart får jag veta – jag har ca en fjärdedel kvar att lyssna på.