Allmänt

Rutiner

Så var det måndag tisdag, och allt har återgått till de rutiner jag brukar följa. Det var en konstig helg; först var det två lördagar och sedan två söndagar, men jag klagar inte! 😉 Det var skönt att vara lite ledig, även om jag gärna träffat lite folk under ledigheten (tänker främst på barn & barnbarn). Nå, det kommer fler helger när det här är över.

Jag har drabbats av IKEA-feber. Inte helt oväntat, eller hur? 😉 Det har kommit in många nyheter, som jag vill klämma och känna på, men det lär dröja innan jag tar mig dit igen. I o f s går det ju att hålla avstånd till andra besökare, det är ju en stor affär, men det känns inte optimalt att åka dit när läget är så här.

En bekant har blivit svårt sjuk, men det var inte corona/ covid-19 (test har gjorts) utan typ dubbelsidig lunginflammation, med respirator, sjukhusvistelse och hela köret. Jag vet inte om h*n är hemma igen, men åtminstone på bättringsvägen.

Det blir nog ingen matsedel den här veckan, heller, då jag har gott om rester att trycka i mig efter påsken. Och när resterna tar slut får jag hitta på något annat. Orka. 🙄