Allmänt

Försenad

Hupp! Jag glömde att räkningarna skulle betalas igår (betalar dem alltid när jag får lön) så då vet jag vad som väntar ikväll. 😳

Ett plus i kanten är i alla fall att jag for och handlade efter jobbet, så det är gjort för den här veckan. Ja, jag undviker att fara när det är mycket folk – jobbade en timme extra så att det skulle tunna ut kundantalet på affären.

Tvätten är inte påbörjad än, men vilken dag som helst… 😉 Jag ska först kånka ner allt från sovrummet till tvättstugan, men ner går ju bra. Det är att bära upp det som är torrt i tvättstugan som tar emot värst, men det måste göras. *suck*

Jag lyssnar på ”Person okänd” av Susie Steiner, varvat med att jag läser ”Ett kallt fall” av Peter May. Då vet ni var jag är i ljud- och e-boksdjungeln. Förutom det så somnade jag ifrån både ”En plats på landet” och ”Oak Island” igår, men det är ju inget ovanligt. *rycker på axlarna*

Imorgon ska jag och B ha en träff för att gå igenom en ny funktion till jobbets webbsida. Det blir lite spännande, men jag tror jag har en idé om hur vi ska implementera den på bästa sätt. Annars går det ju alltid att göra om, eller hur? En webbsida är aldrig färdig, den lever och förändras med tiden.