Allmänt

Sådärja

Nu är räkningarna betalda, så jag kan sova lugnt inatt. (Som om jag inte alltid gör det…) Jag har suttit en stund och fipplat med diverse autogiron också, få se om det funkar från nästa månad? 😉

Inte nog med det, jag har fått däcken bytta också! A ringde en stund innan lunch, och sa att han skulle byta dem åt mig medan jag åt. Sedan for han dessutom och fyllde på luft i ett av däcken åt mig, så nu är sommarskorna ordentligt på! 😉

Jag erbjöd honom min lunchburk, men det var för mycket grönsaker han inte gillar i den, så han skulle väl äta från grillen. Eftersom han är ledig hade jag med avsikt planerat in dessa grönsaker i menyn (jag gillar dem!), så det var väntat att han inte ville ha.

Till eftermiddagskaffet fick vi (på min avdelning) en liten tårtsnutt att dela på. Det var datagrabbarna som hade en bit över. Min kollega M slutar hos oss imorgon, precis som hennes sambo I slutar hos IT. Båda ska bjuda på tårta, har hon skvallrat, så det blir intressant att fika imorgon och se vad som dyker upp. *slickar mig om munnen*

Men – kaffemasken bröt ihop idag igen, då Någon fyllt på bönor utan att tömma sumpbehållaren. 😯 Det finns inget att göra åt den saken, bara ringa efter service. Som kanske hinner komma den här veckan… *suck*

UPDATE
Jag har även uppdaterat till nyaste versionen av WordPress. Allt verkar vara kvar, såvitt jag kan se.