Allmänt

Ingen ände

Värmen fortsätter dag efter dag, natt efter natt. Suck. I morse hade jag 25 inne och 20 ute (i skuggan). Det är svårt att sova, även om jag försöker svalka mig med fläktarna. Det är bara att bita ihop och hålla ut tills värmen ger med sig. Vädret går ju inte att bestämma över.

På grund av värmen har jag missat att handla igår igen, då jag lyxade till det med hämtpizza från N istället. Det var så varmt att jag tog en sväng med bilen – broarna runt – för att svalka mig med AC:n. Självklart hade jag glömt bort vägarbetet som är igång på västra sidan av älven, där jag blev stående länge och väl i bilkö. 🙄 Nå, spela roll, jag hade luftkonditionering klimatanläggning i bilen och bilstereon att sjunga till. 😉

Planen är att kolla redan under lunchen om det är lite folk i affären, i så fall kanske jag handlar redan då. Visserligen kommer bilen att vara stekhet inuti, men den är ännu varmare när jag jobbat klart för dagen. (Det är ingen skugga där jag parkerar utanför jobbet.) Det värsta blir att bära in varorna i huset och få in dem i kylen. Listan är lång, det blir tunga påsar. 🙄

Froppisen har sovit ute i min rökstol inatt. Hon ville inte komma in när det började svalka av på kvällen, utan hon har varit ute och hållit koll på grannskapet hela natten. Vi såg en hare igår när jag var ute och rökte sista svängen, men hon har säkert mer att hålla reda på. Jag ser till att det finns vatten i skålen på altanen, då klarar hon sig utomhus. Mat får hon när hon kommer in, om hon vill ha. Hon kanske har ätit några fåglar eller råttor medan hon varit ute?

Jag väntar ivrigt på mina paket som jag beställde förra veckan. Visst vet jag att det tar några dagar, men jag tänkte kombinera ihop att hämta ut paketen med att handla mat, då det sker i samma affär. He he. När jag spårar dem i Postnord-appen så visar båda ”leverans idag” så jag kanske väntar med handlandet tills jag fått SMS att paketen är på plats.