Allmänt

Förstörd

Hela dagen igår blev förstörd – ja, hela veckan tappade sin glans. Det var inget nytt avsnitt av Midsomer på SVT1 igår!!! Jag hade laddat för fulla muggar, och så blev det inget av. *suck*

Istället roade jag mig med att gräva runt i Play-kanalerna och slötitta på än det ena, än det andra. Inget minnesvärt, det var bara ett sätt att hålla depressionen stången. *jämmer & pest & elände* OK, OK – jag överdrev kanske en aning där, men det kändes nästan så.

Annars fixade jag en brakmiddag av ”ingenting vettigt att äta hemma”, som t o m gav rester till idag! (Korv & mos, ifall ni undrar.) Få se om vädret – som just nu är soligt – håller i sig tills jag jobbat klart för dagen, så jag eventuellt får lust att plocka ut utemöblerna. Det kan vara kul att äta mina mikrade rester utomhus. 😉

Under den tidiga fikarasten läste vi dagens horoskop högt åt varandra, och mitt är med sanningen överensstämmande, för en gångs skull. ”Du blir uttråkad av rutinuppgifter.” Mitt i prick! 😆

UPDATE
Nu måste jag köra en liten hjärnrensning igen, d v s blogga för att sedan kunna ladda upp hjärnan och köra igång ett arbetspass till. Från och med idag har jag den oerhörda lyxen att vara helt själv på jobbet efter lunch. Bra, då är det ingen som stör. 😉 Enda minuset är att ingen påminner mig att det är fikadags, så jag kommer väl att missa eftermiddagskaffet idag igen. 🙄

Två och en halv dag kvar – nedräkningen pågår fortfarande, även om det går trögt. Det verkar som att den här veckans dagar har minst 72 timmar vardera… Telefonen är ändå hyfsat lugn den här veckan. Folk har väl semester och har inte tid att ringa oss. 😉

Farbror K ringde igår och var orolig: vem ska sköta posten åt honom om jag åker bort under semestern? Jag lugnade honom med att jag bara åker bort över dagen, ifall jag åker någonstans. Hans post kommer att hinna i tid till honom. 🙂 *skakar på huvudet* Jag vet inte var han fått den idén ifrån – jag semestrar alltid hemma under sommaren. Ingen idé att åka någon annanstans när det är som finast här hemma!

2 kommentarer på “Förstörd”

  1. Brukar inte du ha tidig semester? Min första vecka just nu. Passar bra med tanke på Iggys operation. Vi lider inte heller av att ha hemester. Oftast det vi brukar ha ändå.

    1. Bara två dar kvar…! Jag har tidig semester vartannat år, och i år har jag sen. Vi delar juli ungefär på mitten, beroende på när marknaden infaller. Den är förstås inställd i år men vi gör som vi brukar ändå med semesterplaneringen.

Kommentarer är stängda.