Allmänt, Foto

Nå nu

Jag väljer ett sommarkvällsfoto (ca halv 11 igår kväll) att illustrera sista arbetsdagen innan semestern. Som ni ser är det grönt & skönt ute och jag kommer att tillbringa mycket tid på altanen med en ljudbok i öronen. Det innebär färre blogginlägg, men då och då kommer jag kanske ihåg att skriva något. 😉

Det är en konstig vecka, det här. I vanliga fall är det full rulle inför sommarmarknaden (som skulle ha startat idag) men då den är inställd är det bara som en vanlig fredag. Det var så tyst och lugnt igår kväll också, när jag satt ute och rökte. Annars brukar biltrafiken ledas förbi på min gata, när marknadsgatan stängs av.

På min avdelning har vi marknaden som brytpunkt för semestern: antingen har man semester före eller efter marknaden. Andra avdelningar har som standard att semestrarna börjar midsommarveckan, men det innebär oftast att de som har sen semester får hela marknaden inom sin period. Vi har själva bestämt var vi vill ha brytet, och det funkar bra för oss. Även om det inte blir någon marknad.

Nå, det blir sommar ändå. På måndag blir det nog 7-årskalas, så jag ska under helgen packa upp och slå in presenten jag köpt åt lille J. Jag har en annan present jag tänkt köpa också, men den får jag tag i när jag går till affären. Ingen stor grej, bara en bra-att-ha-grej. 😉

Nu ska jag göra ett sista ryck på jobbet, så jag kan vara ledig med gott samvete! Trevlig sommar på er! 🙂

UPDATE
Tro det eller ej, men jag har fått ut utemöblerna på altanen! Inte en dag för tidigt! A kom förbi när jag lunchade, så vi hjälptes åt att bära ut bordet. (Det går att bära ut ensam, men är mycket enklare när man är två. Speciellt när man ska trixa sig genom altandörren utan att stöta märken i den.)

2 kommentarer på “Nå nu”

Kommentarer är stängda.