Allmänt

Uppskjutning

Jag brukar vara mästare på att skjuta upp saker, men till slut var jag tvungen att investera i en ny tvättmaskin. Ja, ja, jag har ju ändå hemester i år och ska inte göra av med pengar på något ”onödigt”. *suck*

Sagt och gjort, efter köpet körde jag förbi till VVS-firman på gatan bredvid och bokade in dem/ honom att fixa hämtning och installation av den nya tvättmasken. Självklart hade han inte tid igår, men idag skulle han komma. Jag lämnade mobilnumret och bad honom ringa för att kolla så jag är hemma.

Tja… Jag väntar och väntar. Som tur är har mitt besök i Byn blivit uppskjutet ännu en dag, p g a vädret. A med familj skulle fara till K och handla och göra ärenden i regnet, då vi ändå inte kan sitta utomhus. Nu står mitt hopp till att a) rörkrökaren kommer och levererar/ installerar min tvättmask idag och att b) vädret blir bättre imorgon. Med lite tur kan jag köra ett tvättmaraton fredag-lördag-söndag, då prognosen visar sol.

Jag önskar vädret blir soligt och varmt nästa vecka, inte för att jag vill vara ute och sola, utan för att jag vill fara till IKEA. 😉 När alla andra är på stranden är det lugnt att shoppa. Det finns en del småsaker jag behöver, andra jag villhöver, och många saker att klämma & känna på för att veta i vilken av kategorierna de hör hemma. 😆 Av någon underlig anledning kommer jag aldrig ut tomhänt från IKEA…