Allmänt

Utehäng

Jag har ingen bild att illustrera det med ännu, men första tvätten är igång och kommer att hängas utomhus. Idag är det soligt, med lite moln emellanåt. Uppehåll, så det är torkväder! 🙂

Jag kollade med min gräsklipparkille om han kommer idag, så jag måste hänga tvätten inne, men han kommer imorgon eller onsdag, så det är lugnt. 😉 Visst kan han säkert klippa även om torkvindan är full i tvätt, men jag siktar på att göra det bekvämt för honom, d v s att han kan köra åkgräsklippare över hela gräsmattan.

Idag är tvättdag, ev även köra-bort-återvinning-dag. Jag får se om/ hur jag kommer igång med det. Att dra runt dammsugaren skulle inte heller skada, för även om Rulle gör sitt jobb så behöver jag dammsuga i andra rum. Rulle får ta det värsta i kök & hall, sedan är tröskeln till vardagsrummet i vägen.

Syrrans äldsta dotter A, med familj, har kommit på semesterbesök hemma i Byn! Jag har bjudit in mig dit, och imorgon passar det för dem. 😉 Perfekt, då jag planerat att tvätta idag. A har hunnit fylla 50 sedan de var här senast, men jag vet inte vad jag ska hitta på i presentväg. Vad köper man åt den som har allt? 😉

Jag har en något ensidig kost under semestern. När jag handlade köpte jag en stor bit färdigmarinerad karré, som sedan lagades till. Den var god, men det blev många matlådor av den. Jag har nu bara en lunchburk kvar, till middag, och sedan får jag göra något av kycklingfiléerna jag också köpt… Nåja, det blir ju lite variation. 😆

På tal om tvätten… När jag gick ner och skulle slå igång den första maskinen, ville inte fanskapet gå igång?!? Efter några ramsor av barnförbjudna ord och fler försök, lyckades jag till slut få igång den. *kallsvettig* Jag kanske måste investera – tvättmasken är ju trots all 30 (!!!) år gammal. Den stod i huset när vi flyttade in, och det blir 30 år till julen. Jag avvaktar tills jag försökt få igång nästa maskin, den kanske bara var nyvaken? 😆

2 kommentarer på “Utehäng”

  1. Bah, vitvarot är det tråkigaste som finns att köpa. Själv tycker jag att vår spis börjar fungera underligt. Går och håller tummarna för att jag har fel.

  2. Det känns som att det här bara är början. Jag bytte spis och kylskåp det året jag fyllde 40, så det är 17 år sedan… 🙄

Kommentarer är stängda.