Allmänt

Underlättar

Det underlättar faktiskt att göra undan att handla på lunchen, istället för efter jobbet! 🙂 Jag hade allt jag behövde färdigt hemma och kunde – efter middagen – sova som en stock hela kvällen, utan att behöva passa affärens öppettider… Det var inte riktigt meningen, men jag var så trött. Att vända tillbaka dygnet är inte så enkelt längre. Nå, jag har bara mig själv att skylla.

Idag fyller farbror K 90 år! 🙂 Jag kommer inte att fara dit och uppvakta, eftersom det fortfarande är besöksförbud på äldreboenden. Han kommer att få besökare, men bara utomhus (om vädret tillåter), under dagen – men då jobbar ju jag. Jag ska ringa honom istället, det får räcka.

Idag ska jag använda min bärbara jobbdator. Tyvärr har jag glömt hur jag ska logga in för att kunna använda den som det är tänkt, när jag försöker får jag felmeddelanden?!? Jag ska prova på ett par andra sätt innan jag ringer efter kavalleriet (datagrabbarna). Mitt vanliga jobb kan jag sköta på den stationära datorn, men jag tänkte ha laptopen till ett möte jag håller i under eftermiddagen, så jag kan visa saker* åt deltagarna.

Jag kollade garagelampan igår, eftersom A slutade sent och jag var ute och rökte när han kom till bilen. Lampan tändes inte, trots att både han och bilen rörde sig framför den, så jag vet vem som ska få klättra upp och byta glödlampa idag, eller så snart som möjligt. (Ledtråd: inte jag.)


*) Med ”saker” menar jag t ex olika arbetsmoment, var man hittar olika kommandon, hur man gör rätt/ fel, etc. När man inte arbetar regelbundet med det mötet handlar om, så hinner man ofta glömma saker mellan gångerna. (Som t ex hur man loggar in på sin laptop… 🙄 )