Allmänt

Spännande

Det kommer att bli…. Riktigt Intressant att se om jag tar mig hem från jobbet idag. Dels under lunchen, dels efter jobbet. Gatan ska tydligen asfalteras om, så det stod diverse arbetsfordon på rad och avspärrningar var uppsatta när jag åkte till jobbet i morse. Hmmm.

Jag handlade efter jobbet igår, så nu är det fixat för den här veckan. Fick ändra i veckans matsedel, då jag glömt bort att jag äter med facket på torsdag. M kom förbi mitt kontor igår och var överens med mig om att det är bra att skicka ut inbjudan sent. Om inte så många kommer, blir det mer smörgåstårta åt oss som är där – plus rester till lunch nästa dag! *he he*

Vädret är grått och mörkt, det mörknar extra tidigt på kvällarna och det verkar som att dimman/ diset aldrig lättar. Det blåser knappt, så luften står nästan stilla och fukten lägger sig på allt som finns utomhus. Jag kan inte lämna dynan i rökstolen ute, då blir jag blöt nästa gång jag sätter mig. Bilen har rinnränder nedför sidorna av all fukt som samlats till stora droppar och runnit ner.

Nätterna är fortfarande varma här, även om det var nollgradigt på sina ställen efter vägen när jag körde hem från L i lördags kväll. Dimman var tjock och besvärlig, ibland såg jag knappt vägen framför bilen, och att köra med hellyset på gick inte. Nå, jag hade ingen tid att passa och jag blir inte kränkt om någon kör förbi mig. Tvärtom brukar jag svänga in på någon parkering och släppa förbi de som har mer bråttom än jag.