Allmänt, Foto

Uppdatering

Våra kaffemuggar i fikarummet är uppdaterade?!? Nu hann jag dricka upp kaffet innan jag kom på att fota den nya muggen, men jag kan på en gång säga att den inte känns bra. Både inuti och utanpå handtaget är en ”söm” som får muggen att kännas väldigt plastig och billig. Det märks tydligt att muggen består av två halvor, då det är söm på andra sidan muggen också. Nåja, det går nog bra att dricka kaffe i alla fall. Ingen risk att vi slutar med det! 😆

Idag regnar det, ordentligt, och det har hållit på hela natten. Både jag och froppisen har sovit som stockar, och hon – lyckosten – får fortsätta med det under dagen. Det är mörkare än vanligt ute, men det har ändå varit grått i så många dagar att jag inte ids bry mig. Jag ser istället att det här är perfekt jobbväder: jag jobbar ju inomhus och slipper bli kall & blöt i regnet.

Jag har börjat med en ny ljudbok, ”Hantverkaren” av Sharon Bolton, som jag lyssnar på typ en kvart åt gången. När jag äter lunch (hemma) och när jag äter middag. Eventuellt även medan jag lagar mat, beroende på vad och hur jag lagar maten. Ibland hinner jag lyssna lite längre pass, innan jag slår igång TV:n.

Eftersom jag har en massa semester kvar att använda, har jag lagt in en ansökan om ”långhelg” senare i månaden: jag tar ledigt fredag och måndag. Sedan får vi se om jag petar in fler semesterdagar innan året är slut. Rätt vad det är kanske jag behöver vara tvärt ledig utan att ha planerat det så länge i förväg? Vi får se. Nu har jag inte planerat något alls för de två lediga dagarna, utan behöver bara göra av med dem innan årsskiftet.