Allmänt

Kyligt

Det var frost inatt igen, men det är verkligen på tiden. Sparvarna verkar ha börjat få mat hos andra också, då det var halvfulla fröbehållare i morse?!? Annars har de samlats i stora svärmar och ätit upp solrosfröna långt innan kvällen – nu är det en eller annan fågel som tittar förbi och tar ett frö då och då.

Väderprognosen har visat snö till helgen… 😳 Jag är väl inte så jätteförtjust över just den prognosen, men vädret går ju inte att göra något åt. Vinterdäcken är inte på bilen, men jag får väl kolla om någon har tid & lust att lägga på dem åt mig. Jag ska ändå ingenstans under helgen, annat än möjligen till affären eller så.

Jag har ännu kvar rester från den pullade beefen jag gjorde tidigare under veckan. Inget ont om den, jag är jättenöjd att slippa laga mat idag igen! Nu är salladen slut, så jag får väl koka potatis eller nåt till, men det är fort gjort. Återstår bara att hitta på helgens maträtter, men jag har en del förslag på prova-på-rätter jag kan testa när jag är själv, och har gott om tid att laga dem.