Allmänt, Foto

Första frosten

Nu börjas det… Jag har redan fått en smutsfläck på tröjmagen (hade förstås en ren tröja på mig just idag) efter att ha lutat mig in över (den skitiga) bilen och skrapat rutor. Nåja, det var väntat, och faktiskt snudd på efterlängtat. Nu är hösten här – ordentligt!

Sparvarna äter som hästar, katten sover hellre på det uppvärmda badrumsgolvet än på mig (golvet rör sig mindre…), löven ligger i drivor runt gården. Japp. Det är höst. Nu kanske jag skulle tvätta bilen så jag kan börja köra in den i garaget? Visst ryms den i garaget även utan tvätt (SÅ tjockt är inte lagret av smuts) men jag skitar ner jackan och övriga kläder när jag klämmer mig mellan bil och vägg.

Så här års är det läge att plocka fram stumpstaken och förra årets halvbrunna julljus, för att bli av med dem innan jag fyller på med nya. 😉 Jag är lite sugen på att köpa en ny julljusstake till köksbordet (i år igen) men ska försöka behärska mig. Det finns redan flera att välja mellan när jag ska plocka fram grejerna, jag gillar att köpa adventsljusstakar till köksbordet. Att jag bara tänder ljusen typ 10 minuter åt gången (per vecka) har inget alls med saken att göra. 😆

Milda makter, jag är redan stenhårt inne på julgrejer! Det är en och en halv månad kvar innan det kör igång, så jag är väldigt tidigt ute. Men jag vet att om jag väntar för länge med att köpa det jag tänkt, speciellt om det är något som köps online, så kan det antingen ta slut eller inte hinna fram i tid. Kanske extra viktigt i år, då corona kan göra att folk shoppar online istället för i affärerna? Lika bra att göra undan shoppingen medan jag har tid och lust.

2 kommentarer på “Första frosten”

  1. Då hade du inte reagerat så mycket som jag gjorde när jag såg julgrejer på Biltema. Förra året hade vi nog knappt några julgrejer alls. Utom några ljusstakar i fönstret.

    1. Jag brukar bara ha elljusstakar i fönstren (2-3 st) och en med levande ljus på köksbordet. Det är allt julpynt jag tar fram numera.

      Däremot gillar jag att köpa en ljusstake till köksbordet då och då. Jag hr flera olika modeller att välja mellan, men hittar ibland någon jag gillar bättre. 😉

Kommentarer är stängda.