Allmänt, Foto

Och så kom vintern

Med en rykande snöstorm slog vintern till idag. Inte helt oväntat – väderprofeterna hade ju förberett mig – men inte kul. Dessutom hade jag bilen ute, inte i garaget, fortfarande med sommardäcken på. Ja, ja. Det är smällar jag får ta.

Trots allt har det inte snöat igen hela altanen: ni ser väl det osnöiga hörnet längst fram till höger? 😉 Annars var det varm, tung snö som hade lagt sig även på fönstren. I köket hade snön murat igen båda fönstren, men har nu nästan smält bort.

Jag har ändå lekt insnöad hela dagen med froppisen, men håller nu på med middagen. Efter att jag ätit ska jag nog gå ut och skotta lite, om inte annat så jag når fram till soptunnorna. Komposttunnan har vickat omkull och jag tänker inte bjuda skatorna på kalas från den. 🙄

Jag gjorde äppelpaj igår men den blev inte god. Tyvärr, för jag älskar äppelpaj med vaniljsås. Jag hade väl en av mina sämre stunder i köket när jag försökte göra den. *rycker på axlarna* Nå, då räcker pajen längre, det finns fortfarande kvar mycket av den.

2 kommentarer på “Och så kom vintern”

  1. Åh – fy bubblan. Läste att ni skulle få snö norrut. Och att det finns risk att den stannar också. Huva!

    1. Vi fick ett par decimeter kramsnö. Jag har mycket att ta itu med när det nu slutat snöa… Skottade inget igår.

Kommentarer är stängda.