Allmänt

Trött

Det är fredag och jag är trött – så himla trött. Måste vara mörkret som gör det. Nu är det mörkt när jag går hemifrån, ibland även under lunchen (får tända lampan över köksbordet vissa dagar), och så är det mörkt när jag kommer hem. Jag fyller på fågelfrön sporadiskt, beroende på om jag kan se ifall rören är tomma eller inte.

Nästa fredag är jag ledig, då jag ska besikta bilen i K. Planen är: bil – kinamat – kaffe (hos B, om han törs släppa in mig 😉 ) – och så har jag kommit på att jag kanske möjligen eventuellt kan snabbskicka in en ”click & collect”-order till IKEA, när jag ändå är halvvägs dit. Då slipper* jag gå in i affären, utan kan bara beställa och hämta mina varor.


*) Jag vill verkligen inte ”slippa” gå på IKEA – men i dessa tider… Lika bra att bara hämta det jag ska ha, även om jag inte kan beställa allt. Det allra nödvändigaste går att få tag i. Även om jag kanske klarar mig utan de grejerna. 🙄