Allmänt, Foto

Riktig vinter

Solen visade sig igår (jag hann fånga den på bild innan den gick ner igen) vilket betyder kallare väder. Det var -17 igår, men -20 i morse. Då känns det att jag är utomhus och röker, speciellt med blött hår efter duschen… Nå, det är självvalt, jag ska inte klaga.

Eftersom det ändå var för kallt för att gå ut och skotta snö (jag har kvar området vid postlådan och soptunnorna) så städade jag istället inomhus. Det behövde skottas där också… 🙄 Jag har fortfarande kvar att köra bort allt jag samlat till återvinning, men det ids jag inte göra i den här kylan. Nästa vecka är ju en vanlig vecka igen, då kan jag göra det.*

Jag lekte lite smått med tanken att göra en matsedel för denna vecka, men det är ju fortfarande en helg kvar. Dagens middag blir förmodligen köttbullar med kokt pot och gräddsås, men jag kan hinna ändra mig. Jag måste handla idag, och vem vet vad jag hittar då? 😉

Det måste vara åldern, men numera har jag inte bara en handelslista, jag har två: en för affären, en för Apoteket… Jag var tvungen att skriva upp det jag behöver därifrån på en egen lista i appen, då det varit helgdagar och klämdagar om vartannat och vissa saker därhemma har tagit slut.


*) Planen är att fylla bilen på onsdag kväll, köra och kolla om behållarna är proppfulla. Om de är fulla, så låter jag skräpet vara kvar i bilen, och så åker jag till Stora Återvinningen efter jobbet på torsdag. Den enda dagen på veckan de har öppet efter att jag slutat jobbet.