Allmänt, Foto

Tiden rinner iväg

Jag tänkte dekorera min äldste brors grav med tulpaner igår, på trettondagen, då han skulle ha fyllt 70 år. Tyvärr var snön knädjup så jag uteslöt försöken att ta mig fram till rätt grav. Jag hade fått gräva mycket, då jag inte minns exakt vilken grav som är hans. Alla gravstenar var täckta, en del så mycket att de inte alls stack upp över snön. Tulpanerna fick hamna hemma hos mig istället.

Idag är vanlig jobbdag, även om jag jobbar hemifrån. Jag fick ju flytta till ett annat kontor, då (delar av) mattan i mitt rum byttes ut tidigare under veckan. Golvläggaren hann bli klar innan jag gick hem på tisdag, men först satte han igång brandlarmet! 😆 Det blev väl ångor/ rök när han svetsade mattskarvarna. Anyway, jag hade bokat in att jobba hemifrån idag ”för säkerhets skull”, ifall limmet behövde härda.

Ett par onlinemöten är inbokade, men jag ska försöka hitta en bättre plats att ha dem på, än vid köksbordet. Dels är belysningen inte bra (för kameran), dels får jag träsmak i röven av att sitta länge på en köksstol. 😉 Jag tänkte röja undan lite på skrivbordet jag har i vardagsrummet, där jag har en marginellt bättre stol och betydligt bättre belysning. Det är snyggare bakgrund där också, ifall nu någon annan än jag skulle bry sig. 😉

UPDATE
Vädret, ifall ni saknat det, är mulet, cirka -10 grader – och mer snö. Suck. 🙄