Allmänt

Måndag

Helgen har varit lugn, nästan alldeles för lugn. Jag har tömt kylen och inte handlat, så idag är det verkligen dags. Men det är fascinerande hur mycket mat jag ändå har hemma, fast jag ”inte har något att äta”?!? Jag har verkligen inte behövt vara hungrig någon av dagarna. Nöden är uppfinningarnas moder, och en del nya recept har sett dagens ljus (med varierande resultat…). 😉

Det var ca -18 grader i morse, men det såg ut på väderprognosen som att det skulle bli kallare under dagen. Ja, ja. Jag får väl chockstarta bilen och köra Broarna Runt innan jag far och handlar efter jobbet. (Då ökar chansen att få igång bilen efter handlandet.)

För den som är intresserad kan jag berätta att jag beställt ett par paket, varav ett är så litet att jag nog får det i brevlådan (det är färdigt betalt). Jag har lite pippi på pennor, så jag beställde ett par förpackningar. Visst hade jag kunnat beställa via jobbet, men jag ville ha egna pennor. Jag behöver dessutom byta ut de ihoptorkade pennor jag har här hemma, så det är inte bara för jobbet.*

Det andra paketet jag beställt innehåller kläder, så det lär inte rymmas i brevlådan. *hupp* På tal om kläder så har tvätten fortfarande inte rört sig… Planen är att börja släpa ner tvätten till källaren ikväll, förutsatt att mina knän mår bra. Jag har haft ordentlig värk under de allra kallaste dagarna men nu har värken gett med sig. *håller tummarna*


*) Jomenvisst kan jag köpa pennor på affären, men nu blev det att jag beställde (från Adlibris). Jag hade lite vaga planer att beställa annat smått & gott också (böcker!) men ändrade mig och tog bara pennorna den här gången.