Allmänt

Ny säsong

Jag har ju glömt berätta att en av mina favoritserier på TV har kört igång en ny säsong: Oak Island! Nu har jag t o m ställt ett alarm på mobilen, så jag väcks varje måndag kl 21:00 ifall jag somnat framför TV:n! Inte nu för att jag tror att de hittar skatten i år heller, men man vet ju aldrig… 😉

Annars rullar TV-kvällarna på som vanligt; jag ser En plats på landet och försöker hålla mig vaken hela programmet. Det är så väldigt avslappnande – alla husen är hyfsat nyrenoverade (inom de senaste åren) och har fantastiska lägen med bedårande utsikter. Programledaren kvittrar glatt om alla fördelar, även om de tänkta köparna inte är helt nöjda med vad de ser, och alla är goda och glada i slutet av programmet. Perfekt program för Operation Hjärnrensning! 🙂

Mina planer för igår var att handla efter jobbet. Tyvärr behövde jag använda starthjälpen för att få igång bilen, så jag skulle köra Broarna Runt för att ladda batteriet. Då passerar jag matstället N, med de goda pizzorna, och då gick det som det gick… 🙄 Jag köpte t o m TVÅ pizzor, så har jag en till lunch eller middag idag. Planen har ändrats: jag handlar idag istället. Troligen.

Vad ända in i…?!? Jag såg precis en liten fluga på skrivbordet, typ blom- eller fruktfluga? Jag har varken blommor eller frukt (-rester) på rummet! Den måste vara på rymmen från något annat kontor.

Ni får ingen bild idag, även om jag tänkte ta ett foto innan jag åkte hemifrån: trädgrenarna är täckta av frost och det ser riktigt vinteridylliskt ut. Det är inte så jättekallt heller, kanske runt -15 (glömde kolla), så idag är en perfekt vinterdag. 🙂