Allmänt

Äntligen måndag

…och jag är tillbaka på kontoret igen! 🙂 Tyvärr verkar det som att de flesta av mina jobbarkompisar jobbar hemifrån just idag – det är jag och en till på plats – men nu får jag fortsätta med rensandet av pärmar, etc.

Helgen har varit lugn och stillsam. A har varit förbi och försökt byta parkeringsljusen åt mig – första försöket gick inte bra, andra gick bättre – och jag har skjutit upp handlandet ända till söndag morgon, vid halv nio. Då var min bil den enda på affärens parkering, och när jag kom ut var det en till bil där. Ingen trängsel, alltså. 😉

Jag har laddat inför veckans matsedel, fick inte tag i allt jag skulle ha, men ändrade mig lite grann, så veckan är räddad! Dessutom har jag Planer inför den kommande helgens matlagning också. Vi får väl se hur det går med den saken. Inget är hugget i sten.

Tvätten därhemma står fortfarande i hallen och väntar på att bli buren ner i tvättstugan. Jag har försökt tala den tillrätta, men den lyssnar inte och stenvägrar att gå ner själv. Ja, ja. Jag får väl ta itu med den någon kväll. 😉

UPDATE
Jag får hålla ställningarna alldeles själv under eftermiddagen, då min kollega planerar att jobba hemifrån efter lunch. Det räcker ju att en av oss är på plats, och man får jobba mer ostört när man sitter hemma. Jag har bokat in en date som kanske, kanske inte, kommer förbi med ett dokument jag behöver. Eller också lämnas det i brevlådan. Jag får väl se.

Jag är lite i valet och kvalet. Igår sorterade jag in veckans mediciner i min Dosett, och upptäckte att jag måste hämta ut mer mediciner denna vecka. Jag ska definitivt inte gå dit idag, då ”alla” som fyller sina Dosetter på söndagarna upptäcker vad som behöver fyllas på. Bättre att ta det någon annan dag.

Jag är verkligen inte sugen på att besöka Apoteket, men antingen går jag lite senare under veckan , eller också beställer jag mina recept online. Det känns lite uppkäftigt att beställa online, då jag bor snett bakom Apoteket 😆 , men det är ju inte för avståndet till affären jag i så fall beställer, utan för avståndet till kunderna.

UPDATE 2
Plötsligt händer det: inte mindre än två av mina medarbetare kom till kontoret, p g a dålig internetuppkoppling hemifrån! 😯 Jag som hade förberett mig på en ensam eftermiddag. Tji fick jag. 😉 Det är så trevligt att höra andra personer tala i korridoren, då det annars hade varit helt tyst och stilla under eftermiddagen.