Allmänt

Hemmajobb

Vi har haft morgonmöte, där jag visade mig i morgonrock* och fick tillfälle att visa upp Froppisen för gänget. 😉 Hon kom och lekte sekreterare, så jag lyfte upp henne och visade framför kameran. Alla blev bedårade av luddskallen. Ungefär.

Jag har mycket att ta itu med idag och imorgon, då vi har ett viktigt stoppdatum på måndag. Allt måste vara klart till dess, även om det är lite ont om tid. Vissa månader är värre än andra.

Det är varmare i graderna idag, runt -15, men det blåser svinkallt, vilket gör att det känns mycket kallare än tidigare. Tack och lov snöar det inte – än – men himlen är lite gråare än vanligt.

Jag fyllde på fågelmatarna igår när jag kom hem, och idag samlas horder av sparvar runt dem. Och skator, glöm inte skatorna. 🙄 De kommer då och då och skrämmer bort småsparvarna, men verkar inte ta mat själva från fågelmatarna. Däremot tror jag de tar de frön som hamnat på marken.

Dagens middag blir… Tja, något av det som jag har hemma. Antagligen kyckling, som jag kanske lägger i marinad när jag slutat skriva här. Vi får se. Jag köpte en ny grillolja som måste provsmakas innan jag kan godkänna den. Annars kan jag göra egen marinad, om jag alls ska marinera kycklingbitarna.

Håhå jaja, vad jag är tråkig. *suck* Det händer inte mycket hos mig just nu. Jag jobbar, äter och sover. Dag efter dag. Ibland kommer jag på att ”det där ska jag blogga om” men när jag sitter vid datorn är alla sådana tankar som bortblåsta. Då kommer jag inte på något alls. 🙄


*) Få se om jag alls tar mig ur morgonrocken idag. Det är ju min favoritklädsel här hemma. Planen är annars att jag ska hoppa i duschen när första telefontiden är klar, köra fotbad (för att verka hovarna klippa tånaglarna) och sedan klä på mig.