Allmänt, Foto

Vårsol

Vårsolen gör små istappar på överhänget från altantaket! Klarblå himmel och solsken – men kalla, nordliga vindar. Det var inte alls varmt utomhus, men det gör inget, så länge solen lyser.

Jag håller på att samla ihop det jag behöver för att jobba hemifrån. Alltså, datorn med tillbehör är det enklaste att packa. Jag behöver bara dra ur kontakten och slå ihop laptopen, och stoppa den i väskan. Det extra siffertangentbordet och den trådlösa musen är redan i väskan, plus pennor av olika modell och ett kladdblock.

Det är valet och kvalet mellan allt annat jag ska/ kan ta hem för att jobba med som ställer till det. Jag håller dessutom på att planera ett par olika möten, med mig som ordförande. Förutom allt annat jag pysslar med. *suck* Nå, jag får nog någon ordning på det hela så småningom.