Allmänt

Namnbyte

Jag fick skratta gott idag. En (rätt ny) medarbetare döper om mig varenda gång h*n mailar mig, och jag visste inte att det fanns så många varianter på mitt namn. 😆 Tre olika just idag!

Solen skiner men det är hyfsat kallt i luften ändå. Det är varmt i just solskenet men annars kallt, även om de nordliga vindarna lugnat ner sig en aning.

Jag har upptäckt att ju mer jag är hemmavid, oavsett om det är arbetsdag eller helg, desto grävigare blir det. Mitt hem börjar se ut som en hoarders, en sådan där som dyker upp i TV-program, där ett gäng kommer och gör utrensning och städar upp.

Jag måste verkligen ta mig ur och köra bort all återvinning, för alla behållare är så fulla att jag har börjat samla bredvid dem. Sakta men säkert fylls alla lediga utrymmen med påsar, fyllda med (främst) returpapper och plast. Som tur är har jag sandat ordentligt framför bron, så jag kan bära tunga behållare utan att halka.

Froppisen gillar att promenera på tangentbordet, alternativt gnugga sina mungipor mot datorskärmens hörn. Helst medan jag sitter i ett onlinemöte. Nå, det går ju att flytta henne, hon väger inte så mycket, men hon är gullig när hon håller på.