Allmänt

Tillbaka

Idag var sparvarna plötsligt tillbaka vid mina fågelmatare?!? Jag tror de varit på en tvåveckors gruppcharter till Kanarieöarna. 😉 De vill väl ha varmare väder, de också. I morse var det -20 grader, men det är bara att bita ihop och hoppas det blir varmare under dagen.

Jag är alldeles ensam i min korridor idag. Det gör inget – vi har redan haft ett onlinemöte och ska snart ha ännu ett, så jag träffar mina kollegor ändå. Jag har hunnit passera kaffeautomaten i fikarummet två gånger, och ska snart gå förbi den igen 😉 , så jag pallar fram till lunch. Det var tungt att ta mig upp i morse, men nu är jag igång. Ingen vidare fart, men jag är igång! 😆

Telefonen jäklas med mig. Så länge jag sitter på kontoret är den tyst, men så fort jag försöker gå till arkivet eller skrivaren sätter den igång att ringa. Inte nog med det, jag behöver gå i källararkivet och söka ett dokument – men det får vara till efter lunch. Det kan ta tid att hitta rätt bland hyllorna. 😉

Gårdagens middag var rester från helgen, då jag gjorde ugnskorv med potatisgratäng. Först tänkte jag fota och lägga in i bloggen, men insåg att ni skulle svimma om ni såg hur mycket grädde jag hade i gratängen… 😆 Den var god, är allt jag kan säga. Och nu är den slut. 😉