Matsedel

Matsedel v 11

Måndag
Gulasch m ris

Tisdag
Pyttipanna m ägg

Onsdag
Fiskpinnar m pf

Torsdag 
Hamburgare m pf o bröd

Fredag
Fläskkarre m pot o bea

Tanken med den gulasch jag planerat idag (uppskjuten fr förra veckan) är att steka slantad chorizo med mycket paprikapulver, hackad lök och paprika & pressad vitlök. Hälla på en fp krossade tomater och röra ner ett par msk tomatpuré, och så tillsätta ris + vätska direkt i grytan så allt kokar ihop. Man ska egentligen ha grytbitar av nötkött, men jag kör med chorizo – kryddigt och gott!

UPDATE
Jag glömde ju: jag ska hacka in färsk chili också, då jag har en över från tidigare matlagning. Lika bra att använda den innan den torkar ihop eller möglar bort. Då slipper jag krydda med extra chiliflingor, förutom den chili som är i chorizon. Det är ju tur att bara jag ska äta den grytan… 🙄